Witam serdecznie, Darek z Polski. Przepraszam za język włoski, ale używam tłumacza. Szukam nowej rakiety. Gra Prince Textreme Warrior 100 od 4 lat i nadszedł czas na zmiany. Mam na dłoni model ze sztangą. Wiemy, jak wygląda kontrola jakości dla producentów. Wybrałem to konkretnie i byłem zadowolony. Ale od jakiegoś czasu niepokoi mnie fabuła 16x18. Lina musi być świeża, a najlepsza 1,30, aby zachować kontrolę. Używam Solinco Hyper G 1.30 dość mocno. Niższe napięcie daje mi mniejszą kontrolę. Szukam czegoś bardzo podobnego, ale z nieco większą kontrolą i większym komfortem. Mam już 44 lata i zastanawiam się, czy powinienem dostać rakietę 285-295gr. Grałem jak typowy obrońca, czekając na błędy przeciwnik. Teraz atakuję dużo częściej, przejmując inicjatywę i szukając słabszej rakiety. Moje sugestie:
Wilson Clash 100
Wilson Blade V7 104
Wilson Blade 100L.
Prince Tour 100 290 i wersja O3
Dunlop Srixon CX200 LS
102 Donnay Alwood 102
Donnay Formula Hex 100
Proszę o radę, a może znasz kogoś, kto w dobrej cenie próbuje powoli pocisków (zwłaszcza Donnay) z wysyłką do Polski.
Wilson Clash 100
Wilson Blade V7 104
Wilson Blade 100L.
Prince Tour 100 290 i wersja O3
Dunlop Srixon CX200 LS
102 Donnay Alwood 102
Donnay Formula Hex 100
Proszę o radę, a może znasz kogoś, kto w dobrej cenie próbuje powoli pocisków (zwłaszcza Donnay) z wysyłką do Polski.